Posjeta menadžmenta Rudnika uglja Domu starih u Pljevljima

 

Našu ustanovu posjetili su izvršni direktor Slavoljub Popadić i član Odbora direktora Zoran Gospić sa saradnicima,  na poziv direktorice Doma Merside Aljićević.

 

Nakon donacije koju je obezbjedio menadžment Rudnika uglja u iznosu od 3 hiljade eura, nabavljeni su neophodni medicinski aparati za svakodnevnu upotrebu a sve u cilju pružanja što kvalitetnije zdravstvene njege svim korisnicima Doma.

 

Nabavljen je EKG aparat, pulsni oksimetar, koncentrator kiseonika, aspirator, otoskop, steskop i dva aparata za pritisak.

 

Direktorica JU Dom starih „Pljevlja“ ovom prilikom izjavila je da  „Rudnik uglja još jednom je pokazao svoju humanost kao i društvenu odgovornost koja je neophodna kada su u pitanju ranjive kategorije stanovništva. Nabavkom ovih aparata omogućeno je lakše funkcionisanje medicinskog osoblja na dnevnom nivou, uzimajući u obzir da su korisnici Doma u poznim godinama. Direktorica Aljićević je iskazala nadu da će i u budućem vremenu računati na podršku ne samo Rudnika već svih privrednih subjekata i lokalne uprave u Pljevljima.“

 

Izvršni direktor Slavoljub Popadić izrazio je zadovoljstvo što su Pljevlja dobila jedan potpuno nov i savremen objekat, urađen po svim standardima za najstariju populaciju i time naglasio da je ovo jedan od pozitivnih primjera  kako treba brinuti o ranjivim kategorijama. Rudnik je do sada pokazao da je pored uspješnog poslovanja lider kada je u pitanju društvena odgovornost,što će biti misija i u narednom periodu,a sve u cilju podizanja kvaliteta života opštine Pljevlja.

 

Posjeta je završena sa obilaskom korisnika, razgovorom u prijatnoj i toploj atmosferi i nakraju obilaskom kabineta za pružanje zdravstvene zaštite.

 

 

 

Kolektiv Doma starih „Pljevlja“

 

Bookmark and Share

Copyright © 2018 JU Dom starih "Pljevlja" . All rights reserved.