Forum žena Bošnjačke stranke posjetio JU Dom starih „Pljevlja“

 

Članice Foruma žena Opštinskog odbora Bošnjačke stranke u Pljevljima na čelu sa Nerminom Bašić Škrijelj i predsjednicom Odbora  Kenanom Strujić, posjetile su  JU Dom starih „Pljevlja“ i tom prilikom uručile prigodne poklone u posuđu.

JU Dom starih je novootvoreni savremeni objekat za smješaj stare populacije. U ime Doma toplu dobrodošlicu je upriličila direktorica Mersida Aljićević i šefica službe za računovodstve poslove Bojana Bajčeta.

Predsjednica Bašić Škrijelj je izjavila: „Da Forum žena podržava žene koje su na odgovornim funkcijama naročito institucija koje rade sa ranjivim kategorijama. Pozitivan primjer da žene mogu iznijeti određene „terete“ i odgovorno se odnositi prema poslu jeste uvažena direktorica Doma Mersida Aljićević, koja je od momenta otvaranja Doma uložila napor da ovu instituciju podigne na zavidan nivo. U narednom periodu se radujemo i daljoj saradnji sa svim ženama koje su na rukovodećim mjestima uz realizaciju što više aktivnosti“  zaključila je ona.

Inače, ovo je druga humanitarna akcija u drugoj polovini ove godine. U junu, ove godine, predsjednica Foruma žena OO Pljevlja Nermina Bašić Škrijelj, posjetila je JU Opšta bolnica  i tom prilikom uručila Pedijatriskom odjeljenju posteljine za dječije krevete.

Forum žena će nastaviti sa humanitarnim akcijama i ostalim aktivnostima a sve u cilju pomaganja ranjivim kategorijama stanovništva.

Bookmark and Share

Copyright © 2018 JU Dom starih "Pljevlja" . All rights reserved.