Saradnja Biblioteke i Doma starih

 

U susretu svjetskom danu knjige koji se obilježava 23 aprila,u okviru javne ustanove Domu starih, započeli sprovođenje redovne aktivnosti i organizovali zajedničku radionicu .

-Veliki broj naših korisnika učlanjeno je u biblioteku i redovno uzimaju knjige.Pozivamo sve koji su zainteresovani da uspostave saradnju sa našim Domom starih da nam se jave jer mi se radujemo ovakvom događaju, kazala je psihološkinja Doma starih Berina Mrzić.

 

Direktorica Narodne biblioteke „Stevan Samardžić“ Đina Bajčeta je izjavila da je zadovoljna što je gost u Domu starih i što ima priliku da posveti pažnju ovim ljudima koji to zaslužuju.

-Oni imaju potpunu uslugu od strane biblioteke.Ovo je samo jedan od načina,da se lijepo družimo u susret prazniku osmom martu.Tako da i mi na ovaj način bilježimo ovaj praznik,koji je poseban za ove ljude koji su pomalo zanemareni i zaboravljeni.Takođe ona planira kad se preseli u Dom kulututre u saradnji sa direktoricom Doma starih,da pokloni sve knjige,koje su viška i poziva korisnike Doma starih na knjževno veće i da budu njihovi gosti, kazala je Bajčeta.

 

Bookmark and Share

Copyright © 2018 JU Dom starih "Pljevlja" . All rights reserved.